Logo GadgetGear.nl
Eve Play
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Eve Play maakt van iedere speaker een AirPlay 2 speaker

Wie nog prachtige retro, of moderne analoge speakers in huis heeft, mist soms misschien het gemak van streaming over Apple AirPlay 2. Met de Eve Play die op de IFA is gepresenteerd, kun je bestaande speakers upgraden naar AirPlay 2 en daarmee ook HomeKit ondersteuning.

Daarbij zal de Eve Play de rol van audiobron innemen en niet van versterker. Je blijft dus de versterker van jouw voorkeur gebruiken, die je nog handmatig moet in- en uitschakelen. De Eve Play kan op de versterker worden aangesloten via Toslink, RCA en coaxiaal. De audio verwerking wordt verricht door de Texas Instruments PCM5122A DAC. De Eve Play kan zowel met 2.4GHz als 5GHz WiFi overweg.

Je mag de Eve Play van Eve Systems verwachten op 14 november. Het streaming kastje krijgt een prijskaartje van €149,95 mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.