Logo GadgetGear.nl
Google Pixel 8
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gaat Google tot 7 jaar updates leveren op de Pixel 8

Als er een ding is waar Apple goed in is, is het langdurig updates leveren voor haar hardware. Het grote voordeel is dat je veel langer doet met jouw dure smartphone of tablet. Volgends een lek gaat Google mogelijk Apple aftroeven met haar Pixel 8 series.

Door Kamila Wojciechowska gelekte documenten op X laten zien dat Google van plan zou zijn om het toestel tot 2030 te ondersteunen met updates. Google belooft in tussentijd zelfs feature drops, waardoor het toestel nieuwe mogelijkheden blijft krijgen. Het toestel zou hiermee 7 jaar in gebruik kunnen blijven. De garantie in de EU duurt 2 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.