Logo GadgetGear.nl
macOS 14 Sonoma
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Apple macOS 14 Sonoma nu beschikbaar voor download

Gebruikers van macOS producten tot ongeveer 2017 kunnen starten met het upgraden van hun hardware naar macOS 14 Sonoma. Het is mogelijk een van de laatste grote updates voor gebruikers van Intel hardware.

macOS 14 Sonoma brengt vooral nieuwe features naar Apple computers. De meest opvallende daarvan zal voor velen de nieuwe game modus zijn die de prestaties van Apple hardware optimaliseert voor het spelen van games. Ook de Opera browser krijgt een diepere integratie, waardoor het nu ook mogelijk is om websites en webapps aan de dock te bevestigen. De desktop gaat nu over widgets beschikken en er zijn opties om camera reacties over de webcam feed te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.