Logo GadgetGear.nl
Urbanista Malibu
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Urbanista introduceert zelfladende bluetooth speaker

Accessoiremerk Urbanista komt met een speaker die je met een beetje geluk niet meer zelf hoeft op te laden. Een speciale zonnecel moet ieder beetje licht dat op de speaker schijnt omzetten in energie. Ook als dat van een lamp is.

De nieuwe technologie zit in de kleine Urbanista Malibu speaker weggewerkt. De zonnecel zit aan de bovenkant en is ontwikkeld op basis van het bijzondere materiaal Powerfoyle. Hierdoor is het niet duidelijk zichtbaar dat het hier om een zonnecel gaat. Deze nieuwe technologie komt uit Zweden en was ook al te vinden in een Urbanista hoofdtelefoon.

De speaker bevat twee 10 Watt speakerdrivers. Deze zitten in een behuizing met een IP67 certificering. Deze is dus stof- en waterdicht. Het is mogelijk om twee van deze speakers te koppelen en Urbanista levert voor nu nog een reservebatterij mee voor het moment dat de speaker onvoldoende kan laden in het beschikbare licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.