Logo GadgetGear.nl
Samsung The Frame-Disney100 Edition
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung komt met een The Frame-Disney100 Edition

Het gaat slecht met Disney. Zo slecht dat het volgends geruchten zelfs bezig is om een koper voor Disney+ te zoeken (hint: Apple). Iets dat als een schaduw valt over het 100 jarige bestaan van de entertainmentgigant die de laatste jaren alles om zich heen leek op te slokken. Om toch even terug te denken aan de prachtige start van Disney, komt Samsung met een bijzondere uitgave van haar The Frame TV.

Er komt namelijk een speciale Samsung The Frame-Disney100 Edition. Bij het opstarten zie je al meteen een Samsung X Disney100 logo op het scherm in plaats van enkel Samsung. Er is een exclusieve omlijsting gemaakt van platina zilver en metaal voor het echte Disney gevoel en de afstandsbediening heeft een Mickey Mouse make-over gekregen. Sterker nog, er zit zelfs een Disney+ logo op, al is de samenwerking niet sterk genoeg om de knoppen van concurrenten Netflix en Prime Video verwijderd te krijgen ;-).

Verder bevat de The Frame 100 speciale kunstwerken vanuit Disney die te vinden zijn in de Samsung Art Store. Uiteraard kun je ook andere kunstwerken tonen.

Samsung geeft aan dat het deze speciale editie zelf verkoopt. Het is onbekend of je deze TV op andere plekken in de (virtuele) schappen zal zien liggen.

The Frame kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.