Logo GadgetGear.nl
OnePlus Trinity Engine visual
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus OxygenOS 14 met Trinity Engine komt eraan

Er komt weer een nieuwe versie van het OxygenOS van OnePlus aan. De grote vernieuwing in deze versie is de Trinity Engine. Met deze nieuwe engine onder het besturingssysteem moeten smartphones langer gezond en snel blijven.

Moederbedrijf Oppo experimenteert al langer met software om onder anderen de batterij van een toestel minder hard te laten slijten en zelfs een stukje zelf herstellend vermogen te bieden. Vergelijkbare technologie komen we niet geheel toevallig ook bij OnePlus tegen. Met CPU-, RAM-, en ROM vitalization houdt de Trinity Engine die onderdelen van de smartphone schoon en op snelheid. Daarnaast komt er een sloot aan nieuwe technologie beschikbaar voor met name gamers.

Met HyperBoost, HyperTouch en HyperRendering moet ook intensief gamen niet al teveel impact maken op jouw OnePlus smartphone.

Het uitrolschema voor OxygenOS 14 is nog niet bekend, maar OnePlus kennende zullen de updates er vlot aankomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.