Logo GadgetGear.nl
Iconic Arcade kast van Medion
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Medion en Eldohm brengen full size raspberry pi arcade uit

Zin om een eigen arcade kast te bouwen, maar niet de skills in huis? Het Duits-Chinese Medion maakt het met partner Eldohm een stuk gemakkelijker. Ze brengen een compacte, maar full-size arcadekast op de markt die wordt aangedreven door een Raspberry Pi.

De keuze voor Raspberry Pi is slim omdat je met Meme enorm veel consoles en arcadekasten kunt emuleren op de machine, die de naam Iconic Arcade meekrijgt. Doordat ze voor de Raspberry Pi 4 kiezen, kunnen redelijk sterke consoles zoals de Playstation worden geëmuleerd. In tegenstelling tot kasten als die van 1up is deze niet alleen groter, maar mag je zelf zorgen voor de games die je op het 21 inch Full-HD display speelt. Overigens kun je de kast ook deels uit elkaar trekken zodat je de machine bijvoorbeeld als bartop kunt spelen.

Voor de complete kast leg je €499 neer en hij meet 57x50x158 cm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.