Logo GadgetGear.nl
Jung Home
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Jung introduceert mesh wifi smart home platform

Slimme stopcontacten inbouwen kan soms nogal een klus zijn. In oudere woningen, maar ook in prefab, waar het vaak niet gemakkelijk is om datakabels voor bijvoorbeeld KNX tussen componenten te trekken. Met een lokaal mesh netwerk op basis van Bluetooth denkt Jung een goede oplossing in handen te hebben.

De Jung componenten installeren zoals je eigenlijk gewend bent van installatiemateriaal. Ze worden dan ook netjes gevoed vanaf het lichtnet. Het verschil is dat je alle componenten met elkaar in het zelfde, versleutelde bluetooth mesh netwerk plaatst. Hierdoor versterken ze elkaar en krijg je meer betrouwbaarheid naarmate je meer en meer overschakelt op het systeem. Vanaf het Jung Home platform kun je alles weer verbinden met Alexa of Google Home via de IP gateway van het systeem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.