Logo GadgetGear.nl
Samsung Galaxyz Z Fold3 5G
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Google gaat de Chrome Browser wekelijks updaten

De Google Chrome browser is gebouwd op de open source Chromium browser. Daarvan is de broncode openbaar zodat onderzoekers snel beveiligingsproblemen kunnen vinden. Het nadeel is dat hackers dit ook doen en met de komst van AI steeds sneller tot een hack kunnen komen. Om dit kat en muisspel kracht bij te zetten, gaat Google nu vaker updaten.

Krijg je nu nog om de week een beveiligingsupdate als Google Chrome gebruiker, mag je die vanaf versie 116 iedere week verwachten. Daarbij gaat het alleen om beveiligingsupdates. Nieuwe functionaliteit wordt nog steeds eens per maand gedaan, zoals nu ook al het geval is.Je moet overigens wel automatische updates aan hebben staan hiervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.