Logo GadgetGear.nl
Sonos Move 2
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gelekt: Sonos Move 2

Wie onze BBQ reviews leest, ziet nog steeds regelmatig de Sonos Move en Sonos Roam in het zicht staan op de redactie. Die enorme Sonos Move speaker krijgt in september opvolging in de vorm van de Sonos Move 2. De verschillen blijken wel relatief klein.

Het opvallendste is dat de Sonos Move 2 een volume slider krijgt zoals we hebben gezien op de Sonos Era 300 speaker. Ook krijgt de Sonos Move 2 een USB-C aansluiting om op te laden en om muziek van af te spelen via een aangesloten smartphone. Ook lijkt de oude laadring nog steeds als lader gebruikt te kunnen worden. Verder oogt de speaker qua design vrijwel hetzelfde als haar voorganger.

Sonos Move 2 Volume Slider

Qua software zijn er ook aanpassingen. Zo is het schakelen tussen Bluetooth en WiFi niet echt meer nodig. Wanneer je via Bluetooth connect, zal hij gewoon overgaan op die audiobron. Dat scheelt een hoop geklooi. Prijzen zijn nog niet gelekt, maar naar verwachting zal Sonos wat meer vragen voor deze nieuwe uitvoering. De oude koop je momenteel bij Sonos voor €449.

Sonos Move 2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.