Logo GadgetGear.nl
Samsung Galaxy SmartTag 2
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gelekt: Samsung SmartTag 2

Samsung moet hem nog presenteren, haar SmartTag 2. Een webwinkel lekte per ongeluk het nieuwe ontwerp van deze object finder en dat is er echt heel sterk op vooruit gegaan. Koopadvies? Even wachten tot deze nieuwe er is!

De Samsung SmartTag 2 zal zoals verwacht ondersteuning bieden voor zoektochten op basis van Bluetooth en UWB (UltraWideBand). Die laatste zorgde er al eerder voor dat Samsung devices uitzonderlijk goed wisten waar de tags zich bevonden. Dit is extreem belangrijk daar concurrenten Tile en Chipolo nu een samenwerking tot stand brengen met Google om zo het grootste zoeknetwerk op basis van standaard Bluetooth op te zetten. Zelfs Apple maakt voor haar AirTag gebruik van het netwerk van Google voor een betere dekkingsgraad om tags terug te vinden. Er is dus werk aan de winkel voor Samsung om haar technologische voorsprong te behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.