Logo GadgetGear.nl
Philips Hue Beveiligingscamera en sensoren
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gelekt: De Philips Hue beveiligingscamera van Signify

Het is nog heel even wachten tot de IFA in Berlijn losbarst, maar het eerste lek bij Signify is er. Het merk zou iets bijzonders presenteren en iedereen wist eigenlijk al wel dat het een beveiligingscamera zou gaan worden. Renders van die camera zijn nu al gelekt.

Met de komst van beveiligingscamera’s voegt Signify opnieuw een niet-lichtproduct toe aan de Hue lijn. In tegenstelling tot de vele soorten schakelaars, betreft het nu echter niet een product dat direct verwant is aan verlichting. Het lijkt er dan ook op dat Signify voorzichtig de eerste stappen zet om Hue om te bouwen tot een smart home merk. Hiermee zou het de naamsbekendheid en het talent op het gebied van smart home technologie kunnen gebruiken om een groter marktaandeel te verkrijgen. Dit is belangrijk omdat inmiddels heel veel andere merken knagen aan de Zigbee verlichtingsmarkt waar Hue lang heer en meester was.

The Verge lekte meteen een nieuwe versie van de bewegingssensor en een drukknop dat weleens een deurbel zou kunnen zijn.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.