Logo GadgetGear.nl
LG StanbyME Go in een auto
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Altijd en overal een 27 inch touchscreen met de LG StanbyME Go

Wie echt altijd een doel heeft om een 27 inch touchscreen bij zich te hebben voor wat entertainment, kan nu een heel bijzonder koffertje kopen. De LG 27LX5 is namelijk een portable 27 inch display met 20 Watt, vierkanaals luidsprekers.

LG StanbyME Go Tafelmodel

Het 27 inch scherm is van touchbediening voorzien. Zo kun je hem rechtop gebruiken om te streamen, of liggend om bordspellen op het scherm te spelen. In staande positie is hij te kantelen en tot 18CM in hoogte aan te passen. Dat hij tegen een stootje kan bewijst de MIL-STD-810G certificering voor het Amerikaanse leger van dit entertainment apparaat.

Om te streamen heb je overigens niet heel veel nodig. LG rust het scherm namelijk uit met haar WebOS smart TV platform. Daarmee zijn vrijwel alle bekende streamers direct voor handen. Het prijskaartje is nog onbekend, maar wij worden nu al heel enthousiast over de volgende kampeervakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.