Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo dropt twee Zelda games op de Switch

Hier op de redactie kunnen we het ons eigenlijk niet voorstellen, maar als je dan toch echt al klaar bent met The Legend of Zelda – Tears of the Kingdom, dropt Nintendo nog snel even twee Zelda klassiekers op de Virtual Console.

Het gaat om zowel The Legend of Zelda – Oracle of Seasons als The Legend of Zelda – Oracle of Ages. Waar je in die eerste puzzels oplost door de controle te nemen over de seizoenen in het koninkrijk, ga je bij die tweede schakelen tussen het heden en verleden om de uitdagingen in de game op te lossen. Een echte blast from the past en gratis voor iedereen met een Nintendo abonnement. Overigens zijn er nog veel meer Zelda klassiekers te vinden op de Virtual Console.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.