Logo GadgetGear.nl
Loupedeck Bovenkant
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Logitech koopt Loupedeck

Wie een beetje creatief is en meer dan alleen maar streamt, kent de devices van Loupedeck. Net als de bekende Streamdeck tools van Elgato, bevat deze knoppen die je zelf kunt configureren, maar het stopt niet bij enkel knoppen om in te drukken.

De Loupedeck consoles bevatten ook draaiknoppen en andere functies om mee te werken. Echte tools die je als creative goed kunt gebruiken en daarmee een zeer interessante overname voor Logitech. Immers zijn de Blue microfoons ook al in handen van Logitech, net als vele webcams. Loupedeck bestaat pas sinds 2017 en begon op Kickstarter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.