Logo GadgetGear.nl
Easypix Aquapix W3048 Edge
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Easypix introduceert haar W3048 Edge onderwatercamera

Wie het geklooi van een GoPro onderwater toch wat lastig vindt, is er nu de Aquapix W3048 Edge onderwatercamera.

De Edge onderwatercamera komt in verschillende kleuren en bevat een dual-display. Zo kun je ook gemakkelijker selfies schieten met de 13 megapixel CMOS beeldsensor in de camera. De camera kan daarnaast ook video opnemen in 4K resolutie, maar dan wel beperkt tot 10 frames per seconde. Het display achterop meet 3 inch. Het display voorop 2 inch. De chipset op de camera is sterk genoeg om gezichten te herkennen en daarop scherp te stellen. De Easypix Aquapix W3048 Edge gaat €134,90 kosten. Ongetwijfeld een leuke vakantiegadget voor aan het zwembad en op het strand.

Easypix W3048 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.