Logo GadgetGear.nl
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

DJI lanceert Air 3, kleine maar krachtige dual camera drone

De DJI Air 3 is de eerste drone in de Air-serie met professionele functies zoals dubbele camera’s en omnidirectionele obstakeldetectie. “Met slechts 720 gram is de Air 3 De perfecte allrounder voor buitenavonturen met uitgebreide cameramogelijkheden.” aldus Ferdinand Wolf, Creative Director bij DJI.

Twee camera’s

Deze nieuwe drone heeft twee camera’s. Een 1/1,3-inch groothoekcamera en een 1/1,3-inch 3x medium tele camera. De groothoekcamera vangt landschappen, terwijl de medium tele camera zorgt voor unieke perspectieven met 3x optische zoom. Beide camera’s leveren 48MP foto’s en ondersteunen 4K/60fps HDR-video met rijke kleuraccenten en natuurlijke lichtovergangen. De drone biedt ook 2,7K verticale video-opnamen voor direct delen op sociale media. Met deze functies is de DJI Air 3 een veelzijdige drone voor luchtfotografie met een uitstekende beeldkwaliteit. Het gewicht dwingt wel tot het behalen van een brevet.

Krachtige accu

De accu van de Air 3 biedt 48% langere vliegtijd vergeleken met zijn voorganger in de Air-serie. In totaal vlieg je drie kwartier! Hierdoor kan je de beste positie vinden en de compositie aanpassen tijdens één enkele vlucht. Geen opstijgen, snel positie kiezen, filmen, landen, accu wisselen en opnieuw een paar shots maken. Met 45 minuten kan je echt vrij denken over composities of de camera je laten volgen zonder gehaast. De nieuwe acculaadhub heeft een energieaccumulatiefunctie waarmee gebruikers het vermogen van meerdere accu’s kunnen overdragen naar de accu met het hoogste resterende vermogen. Deze functie geeft piloten vrijheid en flexibiliteit, vooral in gebieden met beperkte oplaadmogelijkheden tijdens bijvoorbeeld wandelen in de bergen of fietsen in het bos.

Veilig vliegen

Dankzij de omnidirectionele obstakeldetectie kan de drone obstakels in alle richtingen waarnemen. De APAS 5.0 functie maakt actieve ontwijking mogelijk voor een soepele vlucht en ononderbroken opnames, zelfs voor beginners in luchtfotografie. Met ActiveTrack en Advanced RTH kan de drone automatisch vliegen en veilig terugkeren naar het startpunt.

Het O4 video transmissie systeem biedt uitstekende functies, inclusief een transmissieafstand tot 20 km en verbeterde stabiliteit voor haperende live beelden. Let wel op dat je nog steeds volgens de Nederlandse richtlijnen jouw drone moet kunnen zien. Met livefeeds tot 1080p/60fps en toegevoegde 5.1 GHz frequentieband in Europa, kunnen gebruikers met vertrouwen vliegen.

De kernfeatures

– Intelligente functies voor luchtopnames.
– FocusTrack houdt het onderwerp in beeld.
– QuickShots voor creatieve camerabewegingen.
– 2,7K verticaal opnemen voor sociale media.
– MasterShots voor moeiteloze filmbeelden.
– Nachtmodus voor heldere opnames in weinig licht.
– Hyperlapse in verschillende submodi.
– Slow Motion in 4K/100fps of 1080p/100fps.
– SmartPhoto 3.0 voor betere beeldresultaten.
– QuickTransfer voor snelle bestandsoverdracht.
– LightCut-app voor slimme bewerking.
– One-Tap Edit voor cinematische video’s.
– Tilt-Shift Effecten voor speelse opnames.
– Waypointvlucht voor geplande camerabewegingen.

Prijs en beschikbaarheid

De DJI Air 3 is vanaf vandaag te bestellen bij store.dji.com en verkooppartners, met verzending vanaf vandaag, in de volgende uitvoeringen:

– DJI Air 3 (DJI RC-N2) voor de verkoopprijs van 1.099 EUR
– DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2) voor de verkoopprijs van 1.349 EUR
– DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2) voor de verkoopprijs van 1.549 EUR

De DJI Air 3 zal te koop zijn met een C1-klasse identificatielabel dat geldig is in de hele Europese Unie plus IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.