Aqara Door and Window Sensor P2
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Aqara (Fibaro) lanceert een Matter deur- en raamsensor

Wie met Matter aan een smart home bouwt, kan nu ook kiezen voor een deur- en raamsensor van het merk Aqara dat hier door Fibaro op de markt is gezet. De Door and Window Sensor P2 biedt namelijk ondersteuning voor dit protocol via Thread.

Om precies te zijn, ondersteunt de Aqara Door and Window Sensor P2 ondersteuning voor Matter over Thread. Daarmee zou deze compatible moeten zijn met de meeste universele smart home systemen zoals die van Homey of andere apparaten met een Thread Border Router functie aan boord. Bovendien werkt de sensor door de keuze voor dit protocol meteen als mesh product. Hoe meer mesh producten in jouw netwerk, hoe groter en stabieler dit wordt. De sensor maakt gebruik van een standaard CR123 wegwerpbatterij.

Aqara kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.