Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Tekorten Raspberry Pi’s lopen terug

Maandenlang werd de Raspberry Pi getroffen door productietekorten. Nu het bedrijf afgelopen kwartaal 800.000 units wist te verzenden, lijken de tijden van lange levertermijnen en hoge prijzen voor de minicomputers voorbij.

SEO Eben Upton stelt in de nieuwsbrief van het bedrijf dat hij verwacht dat het bedrijf dit jaar het beste jaar ooit gaat draaien. Bovendien verwacht hij dat het niet lang zal duren voor het bedrijf een miljoen van deze minicomputers per maand moet produceren om de vraag aan te kunnen. Het bedrijf wordt hierin onder anderen geholpen door Sony dat een deel van de productieproblemen voor non-silicon onderdelen heeft opgelost.

Raspberry Pi kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

2 reacties

  1. Helaas komt dit allemaal te laat. Er zijn zoveel (betere) alternatieven die wel gewoon te koop waren en geen leveringsproblemen hadden. Daarmee is de pi helaas steeds meer irrelevant geworden. Technisch zijn de alternatieven ook superieur en kennen niet de kinderziektes zoals dat belachelijke voedingsprobleem. Concurrentie is altijd goed voor ons gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.