Nuki Universal Cilinder
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nuki introduceert eigen, universele cilinder

Om de verkoop van haar universele smart locks te vergemakkelijken, komt Nuki nu met een eigen, universele cilinder. De cilinder is universeel opgebouwd zodat je deze als gebruiker zelf op maat kunt maken voor jouw sloten thuis.

Zoals het hoort voor de Nederlandse markt, is het cilinder voorzien van een SKG keurmerk. In dit geval drie sterren. Er zit ook een noodfunctie op, zodat je deze aan de binnenzijde met sleutel kunt blijven gebruiken. Prijzen en mogelijkheden tot gelijk sluitend maken zijn niet gecommuniceerd. De cilinders worden geproduceerd door het Nederlandse M&C.

2 reacties

  1. Waarom zijn dit soort producten eigenlijk altijd gericht op deuren die toegang tot een huis verschaffen en niet voor binnendeuren? Mij lijkt het ideaal om binnen het huis geen sleutels meer te hoeven gebruiken. Ik zou graag de kinderen uit bepaalde ruimtes willen houden of bijv. visite, terwijl ik ook niet wil zoeken naar sleutels voor mijn tuinhuis.

    1. Ik heb hier toevallig recent nog een gesprek over gehad met één smartlock fabrikant en vervolgens dit eens geverifieerd bij een bekende uit de industrie. Het is onderzocht en de markt is gewoon te klein. Zelfs de markt voor smartlocks in deze vorm is niet al te groot en zal pas echt momentum krijgen als er grootschalig afgenomen wordt door bijvoorbeeld projectontwikkelaars, wat niet snel zal gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.