Motorola Razr 40 Ultra
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Motorola Razr 40 Ultra innoveert met enorm display achterop

Lenovo presenteerde vandaag de nieuwe Motorola Razr 40 ultra. De vierde generatie van de opvouwbare smartphone met een fors display aan de buitenzijde zodat je echt goede selfies kunt maken met het camera-eiland.

De smartphone haalt haar rekenkracht uit de topchipset van vorig jaar en dat is een slimme zet van Motorola. De Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 is nog steeds krankzinnig snel.

Motorola staat altijd garant voor bijzondere camera-opties. Zo zijn ook hier de handpalm gebaren beschikbaar. Daarmee kun je de camera’s van het toestel op afstand aansturen door gebaren te maken.

Maar echt opvallend is natuurlijk dat grote paneel op de kant van het camera-eiland. Handig voor notificates en om je camera acties te previewen. Maar er is meer. Er zijn op maat gemaakte apps en games om het plezier met het display te vergroten. Er is zelfs een maatwerk Spotify paneel ontwikkeld. Het display meet in totaal 3,6 inch.

Het camera-eiland komt met een 12 megapixel main camera en een 13 megapixel ultragroothoek. Daarnaast is er nog een 32 megapixel selfiecamera wanneer je het toestel openklapt.

Er komen twee uitvoeringen van het toestel. De Motorola Razr 40 Ultra gaat €1.199,99 kosten. De gewone Motorola Razr 40 komt zonder dat nieuwe display om het camera-eiland en kost daardoor een stuk minder. Die gaat voor €899,99 over de toonbank.

Motorola Razr kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.