Logo GadgetGear.nl
Prime Video logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Amazon Prime Video binnenkort mogelijk met reclame

Nu verschillende streamers experimenteren met goedkopere en zelfs gratis abonnementen op basis van reclameblokken, gaat ’s lands goedkoopste streamer nu ook overwegen een abonnement op basis van reclame aan te bieden.

Dit nieuws komt van de Wall Street Journal, waar ze nog niet weten hoe het abonnement er precies uit gaat zien en wat erin zit. Wel laten ze weten dat Amazon ook met Warner Bros, MAX en Paramount in gesprek is om die streamingdiensten te connecten op haar platform. Dit doet Amazon ook al met bijvoorbeeld Film 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.