VanMoof V
Arjan Olsder
Arjan Olsder

VanMoof CEO Gillian Tans stapt op na eerste jaar

Vorig jaar stapte ex-Booking.com topvrouw Gillian Sans Bij VanMoof op de fiets als de nieuwe CEO en investeerder in het Nederlandse fietsenmerk. Vandaag werd bekend dat ze alweer afgestapt is.

VanMoof liet aan NieuwsFiets weten dat de topvrouw haar zetel in het bestuur heeft teruggegeven aan het fietsenmerk dat momenteel zwaar onder druk ligt. De snelle uitbreiding in het klantennetwerk en de tekorten aan reparatiemogelijkheden werken verstikkend voor de organisatie. Hoewel beide founders van het merk nog steeds bij VanMoof aan de slag zijn, is onbekend of ze zelf weer aan het stuur van de organisatie gaan staan of dat er op korte termijn vervanging wordt ingevlogen. Hoewel ze niet meer aan het stuur staat, blijft Gillian wel op de bagagedrager zitten. Ze blijft voorlopig nog wel investeerder in het merk. Of dat is omdat ze echt vertrouwen heeft in de richting die het bedrijf op gaat of omdat ze eenvoudigweg aan regels is gebonden waardoor ze niet mag verkopen is onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.