Logo GadgetGear.nl
SanDisk 1TB MicroSD kaart van Zelda
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

SanDisk lanceert 1TB MicroSD voor Nintendo Switch

Voor veel Switch gamers zal dit heel lang hebben geduurd. Wilde je een 1TB MicroSD kaart om op te gamen, kon je eigenlijk nergens goed terecht. Daar gaming super intensief is op de kleine geheugenkaartjes, wil je eigenlijk een geheugenkaart die hiervoor geoptimaliseerd is.

SanDisk produceerde al diverse MicroSD kaarten in samenwerking met Nintendo, maar echt groot waren die niet. En daar komt nu, vlak na de release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, verandering in.

De nieuwe 1TB kaart komt dan ook meteen met het wapen van het koninkrijk Hyrule erop geprint. Hoewel je hem niet meer ziet wanneer hij in de Switch ziet, is het natuurlijk ook voor Zelda fans de manier om die limited Zelda edition van de Nintendo Switch compleet te maken.

De 1TB kaart gaat 179,99 kosten. Daarnaast is er een nieuwe 64GB kaart van €14,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.