Logo GadgetGear.nl
Samsung Galaxy Z Fold5
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnLeaks lekt Galaxy Z Fold 5 renders

Samsung heeft met haar opvouwbare smartphones al jaren de leiding in die markt. Dat we dit jaar de vijfde generatie van de Galaxy Z Fold gaan zien is geen verrassing. Hoe hij eruit gaat zien lijkt ook niet heel spannend te zijn als we de renders van OnLeaks mogen geloven.

De nieuwe Z Fold5 zal vooral het probleem van de dikte van de toestellen oplossen. De nieuwe versie zou met zo’n 13,4mm dikte een stuk dunner worden dan de vorige generatie. Daarnaast mogen we opnieuw de combinatie van een premium chipset en een sterke camera verwachten. Over exacte specificaties kunnen we verder alleen maar gissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.