Logo GadgetGear.nl
OnePlus Nord 3 5G
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gelekt: OnePlus Nord 3 5G komt met Dimensity 9000

Terwijl we de laatste hand leggen aan de review van de OnePlus Nord 3 CE Lite, lekken de specs van wat de OnePlus Nord 3 5G gaat worden. Een vlotte middenklasser met de Chinese MediaTEK Dimensity 9000 chipset.

Het toestel zal volgends lekker Abhishek Yadav (Twitter) met een 120Hz AMOLED display komen en dat is goed nieuws voor gamers met een kleine portemonnee. Wie graag foto’s maakt zou een 64 megapixel main camera krijgen in combinatie met een 4 megapixel macro-camera en een nog onbekende ultrawide. De selfiecamera krijgt een resolutie van 16 megapixels. Er lijken twee grote flitsers aanwezig naast de lenzen, maar alleen de bovenste is een witte LED. Daaronder is het namelijk een kleurtemperatuursensor om tot een betere witbalans te komen. Goede keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.