Logo GadgetGear.nl
Canon PowerShot V10
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Canon introduceert de PowerShot V10 vlogcamera

Hoewel we hier op de redactie al onze content met smartphones schieten, is er nog altijd wat te zeggen voor de lenskwaliteit en resolutie van een echte videocamera. Voor wie ook die voorkeur deelt, introduceert Canon de PowerShot V10 vlogcamera.

De PowerShot V10 is een camera die geoptimaliseerd is voor het vloggen. Dat je een extra device met je mee moet nemen hoeft niet heel erg te zijn daar het apparaat slechts 211 gram weegt. In ruil daarvoor krijg je een lens met beeldsensor die je in staat stelt 4K video’s te filmen. Iets waar menig selfiecamera in een smartphone nog altijd niet aan kan tippen. Deze opnamen worden gemaakt op een 1 inch grote CMOS beeldsensor.

Wie belang hecht een filters, krijgt ook keuzes bij de Canon PowerShot V10. Hij komt standaard met 14 filters en een smooth skin modus voor iedereen die de werkelijkheid nog iets mooier probeert te maken. Voor audio zitten er standaard drie microfoons in. Twee voor het vastleggen van stereogeluid en een derde die ruis moet onderdrukken. Via de Camera Connect app komen de beelden van de PowerShot V10 alsnog snel op je smartphone terecht, al kun je ook met HDMI en USB connecten. Het is zelfs mogelijk om de camera te gebruiken voor livestreams naar YouTube en Facebook.

De Canon PowerShot V10 ligt vanaf juni in in de winkel en kost met complete vloggingkit €489.

PowerShot V10 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.