Logo GadgetGear.nl
SteelSeries Arctis Nova 4
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bol.com scoort een exclusive bij SteelSeries

Bol.com heeft heel wat slagkracht als verkoopkanaal en dat weten ze bij SteelSeries ook. De nieuwe Arctis Nova 4 headset lanceert exclusief bij de grote, blauwe webshop.

De draadloze SteelSeries Arctis Nova 4 komt in uitvoeringen geoptimaliseerd voor PlayStation, Xbox en PC. De headset kan, in samenwerking met de Sonar Audio Suite voor PC ook spatial audio genereren voor een 3D audio-ervaring. Daarnaast moet het opnieuw ook een heel goede headset zijn voor audio. De Sonar Audio Suite bevat audio presets geoptimaliseerd voor gamers. De headset komt bovendien met een AI die ruis wegfilterd, zodat je goed verstaanbaar blijft op Discord en andere audiochats. Bovendien kiest SteelSeries opnieuw voor haar ClearCast 2 microfoon. Om te zorgen dat je audio met zo min mogelijk lag kunt horen, maakt de headset gebruik van Quantum 2.0 High-Speed Wireless. De headset weegt 262 gram en bevat 4 punten waarop hij te verstellen is voor een goede pasvorm.

SteelSeries Arctis Nova 4 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

2 reacties

  1. Wie zijn de heavyhitters hier in Nederland? Bol.com en ik zou zeggen CoolBlue? Maar Bol lijkt internationaal wel groter te zijn.

    Ik vraag me alleen wel af wat dit doet. SteelSeries maakt mooie producten, maar er is zat concurrentie in de secties waarin zij actief zijn.

    1. Het is een beetje de vraag hoe de deal in elkaar zit. Kan best zijn dat er een afzetgarantie is oid vanuit Bol.com, zodat Bol zich kan presenteren richting Steelseries fans. Vanuit marketing zijn er verschillende constructies te bedenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.