Logo GadgetGear.nl
Google Pixel 3 XL met WhatsApp
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Binnenkort ook schermdelen via WhatsApp

WhatsApp komt binnenkort opnieuw met een toffee, nieuwe feature. Ditmaal gaat het om de functie schermdelen. Vele andere VOIP apps hebben dit al, maar de functie is nauwelijks beschikbaar en gebruikt op mobiel, terwijl dat toch heel handig kan zijn.

Ontwikkelaars vonden de functie schermdelen in de betaversie van de Android app. Of de functie ook in iOS beschikbaar komt, weten we nog niet. De functie is beschikbaar tijdens het videobellen met een andere gebruiker. Het kan wel zijn dat de functie beperkt beschikbaar is op oudere Android versies. Die beschikken mogelijk niet over de API’s die WhatsApp gebruikt voor schermdelen. API’s zijn programmabibliotheken die in Android aanwezig zijn om app ontwikkelaars te helpen gemakkelijker en sneller te ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.