Logo GadgetGear.nl
Yamaha TW-E3C
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Yamaha verrast me twee nieuwe, draadloze headsets

Niet alleen OnePlus, maar ook Yamaha had gisteren groots nieuws voor muziekliefhebbers. Het iconische merk introduceerde gisteren haar Yamaha TW-E3C en YH-E700B headsets.

Yamaha TW-E3C

De Yamaha TW-E3C is een true wireless headset met Listening Care. Een functie die de EQ van de headset aanpast op de zwakke plekken in jouw gehoor. Via de Yamaha Control app kun je jouw voorkeuren verder bijstellen. Yamaha claimt dat de headset ook ideaal is om te gamen, al wordt er niet gesproken over een functie om de latency te verlagen. De oordopjes gaan 9 uur door en kunnen met het doosje nog eens 15 uur bijladen.

De Yamaha TW-E3C gaan €99 kosten en zijn verkrijgbaar in zwart, rood, wit, beige en blauw.

Yamaha YH-E700B

De Yamaha YH-E700B is een over-ear wireless headset. Met de Listening Optimizer past de headset het geluid live aan op jouw omgeving en gebruikt de headset actieve ruisonderdrukking om te voorkomen dat je last hebt van jouw omgeving. Ook hier biedt Yamaha weer Listening Care aan om het geluid op jouw gehoor aan te passen. De headset maakt gebruik van Bluetooth 5 met aptX Adaptive. De batterij gaat 32 uur mee en je krijgt onder anderen een vliegtuigadapter mee. De Yamaha YH-E700B gaat €349 kosten in zowel de zwarte als de beige uitvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.