Logo GadgetGear.nl
Dikke Twitter vogel op een elektriciteitspaal
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Twitter Blue staat nu tweets van 10.000 karakters toe

Twitter was altijd het sociale mediaplatform van de korte boodschappen. Wie geld betaald, krijgt nu de vrijheid op het platform. Niet alleen omdat Twitter Blue leden tot 10.000 leestekens in een post mogen gebruiken.

Het limiet werd over de afgelopen jaren al flink opgerekt door Twitter. Met deze laatste stap gaan betalende leden van 4.000 leestekens naar 10.000 leestekens per tweet. Dit terwijl Twitter in 2017 nog 140 karakters toeliet.

Ook mag je nu als Twitter gebruiker cursief en dik gedrukte teksten gebruiken om op te vallen op het platform. Het is zelfs mogelijk om abonnementen af te sluiten op basis van de content die jij op het platform plaatst, zodat je als een soort Only-Fans geld kunt verdienen met jouw Twitter profiel. De eerste 12 maanden pakt Twitter daar geen commissie op om zo de markt te laten groeien. Wat de commissie gaat zijn is ook nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.