Samsung Soundbar
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung al 9 jaar de grootste verkoper van soundbars

Samsung lijkt een bijzonder record te pakken. Het Koreaanse merk staat al 9 jaar wereldwijd op de eerste plaats als het gaat om de verkopen van soundbars als we de cijfers van FutureSource Consulting mogen geloven.

Het marktaandeel staat op dit moment op 20,2% en in 2022 noteerde Samsung 18,4% van het verkoopvolume. Ook oor dit jaar staan er weer nieuwe Samsung soundbars op de planning met een focus op de Q series en ondersteuning voor Dolby Atmos. Dat Samsung focus houdt op deze productgroep komt niet alleen door het grote aandeel dat ze heeft. De markt voor soundbars zit al drie jaar in de groei en de groeiverwachting voor dit jaar is 5,7%. Overigens is Samsung inmiddels ook eigenaar van Harman met al haar submerken waar onder anderen de JBL soundbars onder vallen.

Samsung Soundbar kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.