Logo GadgetGear.nl
Screenshots van Never Alone en Beyond Blue
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gratis: Beyond Blue bij Epic (PC)

Deze zondag kun je lekker ontspannen bij Epic Games in Beyond Blue of het prachtige verhaal van Nuna en haar vos beleven in Never Alone. Beide games zijn gratis te downloaden.

Beyond Blue

Beyond Blue kwam uit op 6 november 2020 en probeert je echt de oceaan te leren beleven. In Beyond Blue zak je in 8 duiken af in de grote, blauwe diepte van de oceaan. Met futuristische technologie leer je het leven in de oceaan ontdekken en beleven. Geen spanning, maar echte ontspanning in deze titel van E-Line Media.

Download gratis.

Never Alone

Wie van de magie van games als Ori and the Will of the Wisps kan waarderen heeft geluk. Er is nog zo’n mooie platformer en vandaag is die gratis op de Epic Games Store. In Never Alone beleef je het avontuur van Nuna en haar vos. Samen gaan ze op zoek naar de bron van een storm die de planeet bedreigt. Tijdens deze reis wordt je meegenomen door de folklore van de poolbewoners waarvoor deze game al heel wat prijzen in de wacht heeft weten te slepen.

Download gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.