GameSir T4
Arjan Olsder
Arjan Olsder

GameSir lanceert de opvallende T4 bedrade controller

GameSir heeft de T4 Kaleid transparante USB controller gelanceerd. De controller valt op door de doorzichtige behuizing waarbij de prints op de printplaat lijken te zitten en neon-achtige verlichting is toegepast.

GameSir T4 Schouderknoppen

De controller komt met Hall Effect analoge sticks. Die zouden over technologie beschikken om drift tegen te gaan. De reguliere knoppen zijn voorzien van micro-switches voor die echte gaming feel en tactile feedback. Met een travel van 0,6mm kun je daar zeer precies mee scoren. De Hall Effect analoge triggers zorgen ervoor dat je precies kunt accelereren in racegames. In de behuizing zit ook nog een 6-assige gyro sensor zodat je ook games kunt spelen waarbij beweging belangrijk is. Wil je de controllerprestaties nog meer naar eigen hand zetten, kun je knoppen opnieuw mappen met de M-knoppen onderop de controller. 4 LED RGB strips maken de beleving af.

De GameSir T4 is compatible met PC, Android en Nintendo Switch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.