Asus ROG Phone 7 met koeler
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Asus lanceert de ROG Phone 7 en ROG Phone 7 Ultimate

Terwijl Asus druk bezig is een Windows handheld in de markt te zetten voor gamers, komt het merk ook weer met een nieuwe generatie gaming smartphones. De ROG Phone 7 en ROG Phone 7 Ultimate draaien op de nieuwe Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

Die chipset wordt, afhankelijk van het model, voorzien van 12GB of 16GB aan werkgeheugen en 256GB of 512GB opslag. Om de smartphone te koelen, levert Asus de AeroActive Cooler 7. Daarin zit een ventilator die de chipset moet verlossen van haar hitte, maar ook een kleine speaker die als subwoofer de smartphone net wat meer kracht bij moet zetten. Opvallend is dat er opnieuw een 2 inch display op zit.

Asus ROG Phone 7 Series

Ultimate kopers krijgen hem gratis. Kopers van de gewone ROG Phone 7 moeten deze er voor €110 bijkopen.

Met de nieuwe AMOLED displays in deze smartphones zijn ze nu in staat om een felheid van 1.5000 nits te leveren, waardoor gamen in de zon nu ook tot de mogelijkheden behoort. Trots is Asus ook dat de speakers van de ROG Phone 7 series 50% harder gaat dan van de voorganger.

De selfiecamera heeft een bump gekregen naar 32 megapixels. Het camera-eiland komt opnieuw met maximaal 50 megapixels als main camera, een 13 megapixel ultrawide en een 5 megapixel macro camera.

De prijzen van deze ROG Phone 7 smartphones zijn als volgt;

  • ASUS ROG Phone 7 12/256GB €999
  • ASUS ROG Phone 7 16/512GB €1.199
  • ASUS ROG Phone 7 Ultimate 16/512GB €1.399

ROG Phone 7 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.