Logo GadgetGear.nl
ASUS ROG Ally
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

ASUS komt met goedkopere ROG Ally

ASUS komt naar verwachting met meerdere uitvoeringen van de ROG Ally gaming handheld voor PC gamers. Een lek geeft aan dat je de handheld binnenkort vanaf $600 in de schappen kunt vinden. Exacte europrijzen zijn helaas nog onbekend.

ASUS ROG Ally

Om de prijs te drukken zegt lekker SnoopyTech op Twitter dat de specs verlaagd worden naar de reguliere Z1 APU van AMD met naar 16GB aan LPDDR5 werkgeheugen. Daarnaast krijg je 256GB aan NVMe opslagruimte op de console. Er zou ook een kleine upgrade variant komen met 512GB NVMe voor $699. In beide gevallen is er nog steeds USB 4 en ligt het energieverbruik van de ROG Ally tussen de 15 en 30 Watt. Dit door het stroomverbruik op de chipset te optimaliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.