Logo GadgetGear.nl
Fairphone 3 New Life Edition
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Android 13 komt naar Fairphone 3 en 3+

Goed nieuws voor iedereen met zo’n superduurzame Fairphone 3 of Fairphone 3+. Beide toestellen krijgen deze zomer een update naar Android 13. Opvallend detail is dat Fairphone de release van Android 12 heeft overgeslagen voor deze twee toestellen.

De Fairphone 3 werd in 2019 gelanceerd met Android 9 en is nu zo’n vier jaar oud. De Fairphone 3+ is afkomstig uit 2020 en daarmee net een tikje jonger.  De oudere Fairphone 2 werd onderhouden tot Android 9. Hoe lang Fairphone nog updates blijft uitbrengen voor de 3 en 3+ is niet bekend.

De beta van Android 13 is er nu al. In juni volgt de publieke release.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.