Windows Subsystem voor Android
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Windows Subsystem voor Android verbeterd

Met Windows Subsystem voor Android is het mogelijk om Android apps onder Windows 11 te draaien. Al is dat formeel nog niet beschikbaar in Nederland. Voornamelijk omdat het alleen app kan draaien die in de App Store van Amazon staan en die nog geen Nederlandse focus heeft.

Met de nieuwe versie van Windows Subsystem voor Android voert Microsoft voornamelijk prestatieverbeteringen door, waardoor de Android apps veel soepeler lopen op Windows 11 computers. Daarnaast is de nieuwste beveiligingsupdate voor Android 13 toegepast en zijn er een aantal bugs opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.