Logo GadgetGear.nl
TrendNET TEG-S17 TEG-S17D
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

TrendNET introduceert twee nieuwe WLAN 6, 16-poort netwerkswitches

TrendNET heeft twee nieuwe unmanaged netwerkswitches voor kleine organisaties gepresenteerd. Het gaat om de TEG-S17 en de TEG-S17D die beiden rackmountable zijn.

Beide unmanaged switches leveren 16 standaard RJ-45 LAN poorten met een capaciteit om maximaal 32Gb per seconde aan data te verplaatsen over het netwerk. Ze zijn IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x en IEEE 802.3ab compliant en ondersteunen jumboframes tot 9KB. Ook is er ondersteuning voor WLAN 6 om snelle videostreams over het netwerk te ondersteunen.

Je hebt geen adapter nodig, maar sluit hem direct aan op het stopcontact. Ze komen zonder ventilator, dus zijn lekker stil.

De behuizing is van metaal en de LAN poorten komen met een LED display. Beiden zijn rackmountable met de meegeleverde rackoren. Ze zijn 1U hoog. Het verschil tussen de twee zit in dat de TEG-S17D een grotere kast heeft, wat meer materiaal kost, zwaarder en groter in vervoerskosten is. In een rack zijn ze 1U hoog. De TEG-S17 gaat €105,99 kosten. De TEG-S17D €123,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.