Logo GadgetGear.nl
Oppo Find X6 Pro gelekt
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Oppo Find X6 Pro komt mogelijk niet naar Europa

Contractueel is het Oppo’s laatste Hasselblad camera. Tenzij Oppo haar deal met DJI’s Hasselblad ondertussen heeft verlengd. Toch is de kans aanwezig dat de Oppo Find X6 Pro niet naar Europa komt om zo meer ruimte te geven aan die andere Hasselblad smartphone van haar dochter; de OnePlus 11.

Dit gerucht komt van de bekende leaker Ice Universe die het wel vaker aan het goede eind heeft als het om geruchten van Oppo en OnePlus gaat. Ook nu heeft Ice Universe nieuwe beelden gelekt van het vlaggenschip waarbij wij op de redactie in ieder geval al aan het watertanden zijn. Traditioneel schieten we een groot deel van onze redactionele content met de smartphones van Oppo en OnePlus.

De Oppo FInd X6 Pro zou ook een geduchte concurrent kunnen zijn voor de Xiaomi 13 Pro omdat ook de Find X6 Pro met een 1” grote Sony IMX989 beeldsensor op de markt komt. Daarmee zijn vijftig heel scherpe megapixels vast te leggen. Dezelfde camera zou ook achter de groothoeklens moeten liggen. Achter die enorme beeldsensoren legt Oppo opnieuw haar MariSilicon beeldprocessor.

In hoeverre we wel andere toestellen uit de Find X6 series hier gaan zien is ook nog niets bekend.

Eén reactie

  1. no way,, come one…. i switch to oppo one year ago and it is the most magical change what happend in mu lige…. sooooooo please ! come back to europe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.