Logo GadgetGear.nl
Nintendo Online
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Nintendo voegt vier klassiekers toe aan Nintendo Switch Online

Nintendo heeft deze week weer vier nieuwe games toegevoegd aan Nintendo Switch Online. Twee klassieke Game Boy titels, een NES en SNES game. De meest opvallende release is Kirby’s Dream Land 2 die nu vlak op de release van de Switch game Kirby’s Return to Dreamland Deluxe volgt.

Naast de klassieker Kirby’s Dream Land 2 komt ook BurgerTime Deluxe van de Game Boy naar Nintendo Switch Online. BurgerTime Deluxe is een game van Midway dat na haar faillissement in handen van Warner Bros. viel.

Side Pocket is een klassieke biljart game voor de Super Nintendo. Maar echt leuk is Xevius voor de NES. Deze game behoorde net als R-Type en Nemesis tot de grote side-scrolling sci-fi shooters uit die tijd, waar deze jongen heel wat uurtjes in heeft gestoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.