Huawei Watch GT Cyber
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Huawei Watch GT Cyber komt met verwisselbare kast

De allereerste smartwatch die we hier hebben getest kwam van Sony. De tweede ook. Beiden kwamen met een verwisselbare core, waardoor je heel wat behuizingen had om uit te kiezen. Huawei slaat met de Huawei Watch GT Cyber exact dezelfde weg in.

Wil je hem met een sportieve behuizing of juist chique. Het kan beiden met hetzelfde klokje. Niet langer ben je beperkt tot het verwisselen van enkel het bandje. De smartwatch zou zelfs herkennen welke kast je erop klikt, waardoor de watchface meteen mee veranderd.

Het display van de Huawei Watch GT Cyber meet 1,32 en is een AMOLED van 466×466 pixels. Dezelfde die we kennen van de Huawei Watch GT3. Het besturingssysteem van het klokje is HarmonyOS 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.