Logo GadgetGear.nl
Huawei P60 Series
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Huawei plant 9 mei presentatie P60 Series in München

Hoewel het ontbreken van Google Mobile Services in de rijkere Europese landen reden genoeg is voor consumenten om Huawei telefoons over te slaan, zijn er met name in Oost Europa consumenten die helemaal niet zo aan Google gebonden zijn en prima zonder kunnen. Daar heeft Huawei nog steeds een prima marktaandeel. Met een presentatie in München brengt Huawei de P60 series ook naar Europa.

Huawei presenteerde de high-end smartphones vorige week in China. De smartphones komen met enigszins verouderde chipsets op de markt, maar die chipsets zijn nog altijd bloedsnel. De kans dat je merkt dat je een oudere chipset gebruikt, is dus niet heel groot.

Huawei teast ook dat een flagship launch gaat doen. Mogelijk gaat het om de Mate X3, de nieuwste generatie opvouwbare smartphones van Huawei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.