Garmin Forerunner 965
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Garmin gaat eindelijk AMOLED displays gebruiken in sportwatches

Huawei deed het al. Samsung deed het al. Oppo deed het al. OnePlus deed het al. Zelfs directe concurrent Polar deed het al; Gebruik maken van goed afleesbare en vooral mooi uitziende AMOLED displays in sportwatches. Garmin maakt nu ook de overstap naar een mooier klokje om je pols.

Garmin staat, net als Polar, synoniem voor expertise op het gebied van sports tracking. Het merk was ook echt vroeg met de ondersteuning van NFC betalingen om het sporthorloge nog meer een tool te maken die je de hele dag door kunt gebruiken… maar dan wil je er ook mooi naar kunnen kijken. De LCD displays van Garmin deden de laatste keer dat we een test deden echt hopeloos outdated aan met hun beperkte kijkhoek en matige verlichting. Maar dat gaat nu veranderen!

Garmin kondigt vandaag vol trots aan ook met AMOLED displays te gaan werken. Die komen in de nieuwe Forerunner 265 en Forerunner 965 GPS te zitten. Die eerste is nu al verkrijgbaar voor €499,99. De 960 komt in maart voor €649,99. Bovendien laten de plaatjes nu al zien dat de ontwerpen van de kasten er ook veel meer premium uitzien.

Garmin Forerunner kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

2 reacties

  1. Dit zijn de eerste Garmin Forerunner horloges met een mooi helder AMOLED scherm. Uiteraard heeft Gamrin ook al andere AMOLED watches, zoals de Epix en de Venu en Venu 2 serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.