Logo GadgetGear.nl
Black Dessert en Figment
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Figment en Black Dessert tijdelijk gratis voor PC

Nog twee gratis games om je weekend mee af te roden. Op Steam vonden we zowel de titel Figment als Black Dessert die 100% zijn afgeprijsd. Wie deze titels voor de negende koopt, mag ze voor altijd houden.

Black Dessert is een open wereld MMORPG. Soort van The Witcher meets World of Warcraft, maar dan met een wat kleiner budget. Toch ziet het er best goed uit. Figment is een artistieke action-adventure vol bijzondere graphics en muziek.  De game zit vol fijne humor, absoluut een aanrader voor PC gamers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.