Logo GadgetGear.nl
Microsoft Bing Logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bing Chat resultaten via link te delen

Bing komt met een nieuwe functie voor Bing Chat gebruikers. Met die nieuwe functie is het mogelijk om de resultaten van Bing Chat met andere gebruikers te delen. Via een speciale link zijn de resultaten van een Bing Chat voor anderen toegankelijk. Zo kunnen ook andere gebruikers het gesprek volgen.

Met deze optie is het dan ook mogelijk om de resultaten te delen op sociale media en via andere chat apps. Opvallend is wel dat alleen het antwoord en de bronvermelding wordt gedeeld. De opdracht, of prompt, komt niet mee met de link. Wel kan de gebruiker die de link gebruikt zelf verder doorvragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.