Aukey Powerbanks en laders
Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

5 leuke promogadgets voor bedrijven

Of je nu een klein of een groot bedrijf hebt, het is belangrijk om na te denken over manieren om goed zichtbaar te zijn. Sta je als bedrijf op een beurs? Of wil je je medewerkers, klanten of relaties bedanken voor een fijne samenwerking? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van situaties waarbij een giveaway of promo gift goed van pas kan komen. Wanneer je logo op zo’n product staat, draagt dit bij aan je naamsbekendheid. Tegenwoordig zijn er heel veel leuke en praktische gadgets die je kunt laten bedrukken met je logo. Wij zetten er 5 op een rij in dit artikel!

1.  Activity tracker

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat het belangrijk is om voldoende beweging te hebben. Ook als bedrijf is het belangrijk als je werknemers voldoende beweging krijgen. Wanneer je de werknemers een activity tracker geeft, stimuleer je ze daarbij. Organiseer een stappen challenge en verloot een leuke prijs. Een leuke manier om aandacht te vestigen op het bewegen. Lees ook de artikelen over smartwatches, waarmee je ook je stappen kunt bijhouden.

2. Solar powerbank

De welbekende powerbanks kennen we allemaal. Ideaal als je onderweg bent, de batterij van je telefoon, laptop of tablet leeg is en geen stopcontact in de buurt hebt. Maar deze powerbank moet je niet vergeten op te laden, anders zit je alsnog zonder stroom. Als oplossing daarvoor zijn er Solar powerbanks die op zonne-energie werken. De bedrukte powerbanks met zonnepanelen zijn zeer praktische promo gadgets.

3. Webcam cover

Misschien heb je er nog nooit over nagedacht, maar er zijn kwaadwillenden die kunnen ‘inbreken’ op je laptop en je webcam kunnen overnemen. Je gaat er natuurlijk niet vanuit dat dat gebeurt, maar er is wel een handigheidje ontwikkeld om je veiligheid te waarborgen in de vorm van een webcam cover. Deze plaats je heel eenvoudig over je webcam heen. Laat je als bedrijf je logo op zo’n webcam cover drukken, dan ben je vaak in beeld.

4. Action camera

Wist je dat je tegenwoordig zelfs action camera’s kunt laten bedrukken met logo? Deze camera’s zijn ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie en mooi beelden onder water te maken. Maar ze worden ook vaak gebruikt tijdens het sporten. Een luxe promogift voor bijvoorbeeld je medewerkers, klanten of relaties. Grote kans dat jouw merk met ze meegaat op vakantie!

5. Draadloze oplader én wekker

Hoe makkelijk is het als je ‘s avonds je telefoon lekker op je wekker kunt leggen om op te laden? Dat bedachten de makers van de gecombineerde wekker met draadloze wekker zich ook. Een ideale gadget waar je je logo op kunt laten zetten. Zo kom je iedere ochtend in beeld bij de ontvanger.

Zo zie je dat er verschillende leuke gadgets zijn ter promotie van je bedrijf. Laat je inspireren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.