Philips The Xtra presentatie
Arjan Olsder
Arjan Olsder

TP Vision Live: Dit zijn de The Xtra MiniLEDs

Waarschijnlijk ken je de reputatie van de The One TV’s van Philips. Instap ambilights voor iedereen. Dus laag geprijds, maar toch heel leuk uitgerust. Wie net wat meer kleur en audio zoekt, krijgt er nu een niveau boven zonder dat je meteen voor OLED+ hoeft te sparen.

In de The Xtra series komt TP Vision met twee modellen. Een model met (9308) en zonder soundbar. Die soundbar is afkomstig van het premium audiomerk Bowers & Wilkins, wat je normaal alleen aantreft in de OLED+908 die helemaal aan de top van het segment staat.

Ook hier weer de zevende generatie P5 beeldprocessor. Het MiniLED paneel haalt 120Hz en kan 98% van het DCI kleurenpallet tonen. De piekhelderheid ligt op 1.000 nits, net als de OLED808 en je krijgt een 64 Watt 2.1 Bowers & Wilkins geluidservaring. Ga je voor de goedkopere 9008, dan krijg je een 40 Watt 2.0 soundset achterop, in 55”, 65” of 75”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.