Logo GadgetGear.nl
Stranger Things Seizoen 4 poster
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Netflix verlaagt haar prijzen in 100 markten wereldwijd

Netflix heeft prijsverlagingen in 100 markten wereldwijd doorgevoerd. Nu de streamer harder gaat optreden tegen account sharing, lijkt het ook de noodzaak in te zien om haar accounts competitief geprijsd te houden.

Voor nu lijken de prijsverlagingen zich nog vooral te richten op Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Regio’s waar traditioneel het besteedbaar inkomen al niet heel hoog is. De prijsverlagingen verschillen per land van 20~60%. Voor rijkere markten als Europa en Noord-Amerika zijn geen prijsverlagingen doorgevoerd.

Op termijn komt Netflix met een abonnement dat ook reclame-uitingen omvat om de kosten van streamen te dekken. Daarnaast zijn er ultra-laag geprijsde accounts in diverse landen, waarbij je voor €4,99 al kunt streamen met één apparaat tegelijk en op slechts 720p resolutie. Wat voor menig smartphone en kleine TV al prima kan zijn voor gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.