Logo GadgetGear.nl
OnePlus 11
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: De opvouwbare OnePlus komt na de zomer

Groots nieuws van OnePlus. De smartphonebouwer komt na de zomer met haar eerste opvouwbare smartphone. In tegenstelling tot andere merken is het de bedoeling dat die van OnePlus ook qua overige hardware een echt vlaggenschip wordt.

Samsung is afgelopen jaar pas begonnen om vlaggenschip chipsets in haar smartphones te zetten. OnePlus wil hier meteen mee stappen. Ook qua overige hardware moet de koper meteen al een vlaggenschip ervaring hebben als het aan het merk ligt. Daarnaast heeft OnePlus enorme stappen gezet aangaande het updatebeleid, wat waarschijnlijk ook zal worden doorgetrokken naar deze foldable smartphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.